Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

tuinaanleg verlichting

Verlichting in uw tuin

Verlichting is vooral in de winter erg fraai. Het geeft diepte aan uw tuin en u kunt mooie bomen, planten of bouwkundige elementen prachtig uitlichten. Zo geniet u op donkere avonden ook vanuit de woning nog van uw tuin. Ook uw terras kunt op een sfeervolle manier verlichten, zodat u op een warme zomeravond nog lekker lang buiten kunt zitten.

Belichtingsplan bij het ontwerp

Bij het maken van een tuinontwerp kunnen we meteen een verlichtingsplan opstellen. Zo ziet u welke onderdelen van uw tuin we kunnen accentueren. Daarnaast kunnen we de elektra bij de aanleg goed wegwerken.

Verschillende lampen

Lampen, ook wel verlichtingarmaturen genoemd, zijn er in vele verschillende vormen en maten. U kunt kiezen uit design of klassiek, robuust of verfijnd, lantaarns of spots. Omdat er zo veel soorten en leveranciers van verlichtingsarmaturen zijn, hebben we een selectie gemaakt van lampen waarmee wij goede ervaringen hebben. Bekijk hier de selectie van armaturen van onder andere: Franssen Buitenverlichting, Dexter Design, Olman, Burlight en Raak.

 

tuinaanleg detail

Tuinaanleg

stappenplan

Stappenplan

maatwerk

Maatwerk

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76