Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

tuinaanleg

Vakkundige aanleg van uw tuin

Vakmanschap staat centraal bij de aanleg van uw tuin. We hebben een professioneel team met ervaren, zorgvuldige vakmensen, die plezier hebben in hun werk. Onze mannen werken nauwkeurig, zijn goed voorbereid en denken ter plekke mee zodat uw tuin optimaal vorm krijgt.

Uitgebreid machinepark

Van Dijk Tuinen beschikt over een uitgebreid machinepark om de uitvoering van tuinprojecten vakkundig en efficiënt uit te voeren. Met één team voeren we de afgesproken werkzaamheden in eigen beheer uit. Geen wachttijd met een half omgeploegde tuin, maar een volledig pakket. Overigens voorkomen we dat we tijdens de tuinaanleg door het huis moeten met ons materieel. Als we niet achterom kunnen, schakelen we een kraan in om alles netjes over het huis te tillen.

Volgroeide bomen

Meestal heeft een tuin zo’n twee tot drie jaar nodig om tot volle bloei te komen, maar we zorgen dat deze er meteen aantrekkelijk uitziet. U krijgt bijvoorbeeld meteen een volgroeide boom die er al jaren lijkt te staan en met de hagen van Mobilane  hebt u direct een volgroeide, groene muur of afscheiding.

 

stappenplan

Stappenplan

verlichting

Verlichting

maatwerk

Maatwerk

Joomla SEF URLs by Artio

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76