Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

stappenplan-detail

Duidelijk stappenplan bij de tuinaanleg

De tuinaanleg gaat in verschillende stadia. In het stappenplan op deze pagina schetsen we een beeld van wat u kunt verwachten.

Plan van aanpak

Inmeten: Het tuinontwerp van ons of van een andere tuinarchitect vormt de basis. Toch komt een van onze mannen vooraf langs om de huidige tuin te zien en nauwkeurig op te meten.
Verwijderen en afvoeren bestaand materiaal: Bij een tuinrenovatie starten we met het snoeien, afgraven en verwijderen van oude beplanting en bouwwerken. We voeren dit direct af.
Grondverbetering: We vinden het belangrijk dat planten goed kunnen groeien. Daarom verbeteren we de aanwezige grond, spitten deze om zodat er zuurstof in de grond komt, en mengen de grond met organische mest.
Beregening en verlichting: Leidingen voor beregening en verlichting werken we netjes weg onder de stenen en in de borders.
Bestrating en vijvers: Nog voor we de beplanting aanbrengen, zorgen we dat de muurtjes zijn gemetseld en de bestrating strak is aangelegd.
Gazon aanleggen: Tot slot krijgen alle planten en bomen hun plek en werken we de tuin netjes af.

 

tuinaanleg detail

Tuinaanleg

verlichting

Verlichting

maatwerk

Maatwerk

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76