Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Natuurlijke binnentuin voor Woonzorgcentrum Lieven de Key

De grote beschermde binnentuin (500 m²) van woonzorgcentrum Lieven de Key is volledig afgestemd op de bewoners met dementie. De tuin met de rustige lijnvoering geeft een ruimtelijk gevoel. De wandelpaden zijn overzichtelijk, en veilig dankzij de rubberen gietvloer. Er zijn bovendien volop ontdekkingsmogelijkheden door de ronde verlichting, de fontein van cortenstaal en de geweven beplanting met grassen.

Ronde lijnen met seizoensbloeiers

Voor het tuinontwerp werkte Van Dijk Tuinen samen met landschapsarchitect Andrew van Egmond. De ronde vormen sluiten aan op de architectonische lijnen van het nieuwe gebouw. De planten geven daarin een open, natuurlijke uitstraling. Elk seizoen zijn er andere bloeiers, zoals de naald van cleopatra, stipa, bruine aar en helenium.
 

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76