Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Tuinrenovatie bij Paleis Soestdijk

In de tuin van Paleis Soestdijk vinden regelmatig evenementen plaats. Denk aan zomerse opera’s rond de vijver of een winters kerstgala. Na dergelijke evenementen assisteert Van Dijk Tuinen de tuindienst van Paleis Soestdijk bij het herstellen van de tuin.

Bezoek aan de tuin

De hoftuin van Paleis Soestdijk is begin negentiende eeuw in Engelse landschapsstijl ontworpen door tuinarchitect Jan David Zocher en is het bezoeken waard. U kunt dit op eigen gelegenheid doen of onder begeleiding van een ervaren tuingids. Deze gids vertelt u alles over het park, van de bloementuin van Koningin Juliana tot het verhaal achter de grote omgevallen trompetboom. U leest meer over de tuin op: www.paleissoestdijk.nl.
 
 
 

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76