Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Team vandijktuinenRuim 25 jaar Van Dijk Tuinen

Van Dijk Tuinen is een echt familiebedrijf. Wim van Dijk richtte het hoveniersbedrijf zo’n 25 jaar geleden op. Zijn zoon Jeroen draait ook alweer jaren mee en stuurt een professioneel team aan met ruim twintig ervaren vakmensen.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en kinderdagverblijven met name in de regio Utrecht. We nemen u graag het hele traject uit handen van ontwerp tot onderhoud, maar we voeren ook deelopdrachten uit, zoals het neerzetten van een schutting of het aanleggen van verlichting.

Kwaliteit verzekerd

Kwaliteit staat voorop bij Van Dijk Tuinen.  Als lid van VHG  bieden we de kwaliteit en creativiteit waar VHG voor staat. VHG waarborgen dat elk lid een echte groenprofessional is. Zo bent u verzekerd van vakbekwame hoveniers, veilige en zorgvuldige uitvoering, en garantie op uw tuin. Lees meer over de garantie van VHG hoverniers. Ook is Van Dijk Tuinen officieel dealer van Mobilane

 

Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm  of lees ons inspiratie magazine 'leven in de tuin' 

Joomla SEF URLs by Artio

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76