Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Digitale nieuwsbrief: Elk seizoen tuintips en nieuwe inspiratie

Wanneer gaan de bollen de grond in? Hoe snoei ik mijn appelboom? Op welk tijdstip kan ik het beste mijn tuin sproeien? Het antwoord op deze en vele andere tuinvragen vindt u sinds september in de nieuwsbrief van Van Dijk Tuinen. 4x per jaar geven we u leuke tips voor de lente, zomer, herfst en winter. We delen nieuwe tuinontwerpen, spannende werkzaamheden, interessante plantenweetjes én de data van onze tuinadviesdagen.

Wilt u ook op de hoogte blijven van tuinnieuws? Schrijf u vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief. Het werkt heel eenvoudig: u vult uw e-mailadres in en klikt op ‘aanmelden’. U kunt u elk moment via de nieuwsbrief uitschrijven.

Joomla SEF URLs by Artio

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76