Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

tuinaaleg maatwerk

Maatwerk in hout, zink en wilgentakken

Voor ons is het vanzelfsprekend: wij maken uw complete tuin op maat. U geeft zelf aan of u het muurtje strak en recht wilt of juist mediterraan. En passend bij uw tuin krijgt de vijver een zinken of juist bakstenen rand. Alle kleine accenten kunnen we zelf aanleggen of bouwen. Ook muurtjes, vijvers en details als plantenbakken, werktafels, aanrechten of kasten maken we op maat.

Zink op maat

Voor zinken plantenbakken of vijvers met een zinken rand werken we altijd samen met onze vaste loodgieter. Hij beschikt over degelijk materiaal en zorgt voor een nette afwerking.

Houten veranda en kasten

Van Dijk Tuinen maakt houten veranda’s op maat. Vaak van duurzame kastanjehouten palen en soms met steigerhout als kleurig accent. Zo kunt u ook op een regenachtige zomeravond buiten zitten. Voor de kliko of het wegwerken van technische materialen maken we regelmatig een stijlvolle, houten oplossing. Denk aan een tuinkast van larixhout of een pomphuis van bankiray rabbat delen, zodat alle pompen voor het zwembad netjes uit zicht staan.

 

tuinaanleg detail

Tuinaanleg

stappenplan

Stappenplan

verlichting

Verlichting

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76