Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

tuinonderhoud klein onderhoud

Klein onderhoud: snoeien, maaien en sneeuwschuiven

Met regelmatig onderhoud bent u verzekerd van professioneel gesnoeide bomen, gezonde planten en hebt u geen omkijken naar tuinafval. U geeft zelf aan welk onderhoud u zelf wilt doen en waarvoor u graag onze hulp inschakelt.

Gezond en goed verzorgd

In een paar uur hebben we uw perken prachtig opgeschoond, is het gras gemaaid, zijn de heggen gesnoeid en kunnen de planten weer volop groeien op een voedzame ondergrond. Bij Van Dijk Tuinen hebt u een vast contactpersoon die uw tuin en onderhoudswensen kent. Zo hoeft u niet elk jaar contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor uw tuin.

Sneeuwschuiven in de winter

Bij een onderhoudsbeurt denken mensen al snel aan ‘de tuin winterklaar maken’. Maar we snoeien voor de winter juist met mate, zodat de natuur beter beschermd is tegen de vorst. Wat we wel opruimen in de winter: sneeuw. We zetten onze sneeuwschuiver op afroep in, zodat u een sneeuwvrije oprit of parkeerplaats hebt.

 

 

tuinonderhoud detail

Tuinonderhoud

beregening

Beregening

groot onderhoud

Groot onderhoud

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76