Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Een houten boot op maat voor De Kinderboot

In de zandbak spelen wordt bij het Utrechtse kinderdagverblijf De Kinderboot extra aantrekkelijk in de avontuurlijke op maat gemaakte houten boot.

Spelen in het groen

Een zandbak in een echte kinderboot van gladgeschuurde kastanjehouten palen... Welk kind wil dat nu niet? Maar er is nog meer te ontdekken in de ruim opgezette Utrechtse kinderspeelplaats. Een tipi van wilgentakken bijvoorbeeld op een eilandje van schors. Of een waterpomp die de kinderen zelf kunnen bedienen. Het water is drinkbaar en loopt netjes weg, zodat het geen kliederboel wordt. Speciaal voor de baby’s is er grasveldje met een buxushaag gemaakt. De schaduwdoeken beschermen de kinderen in de zomer tegen de felle zon.
 
 

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76