Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Tuinadvies Dagen bij Van Dijk Tuinen

Zaterdag 15 en 22 september van 10.00 - 16.00 uur bij Van Dijk Tuinen aan de Werkhovenseweg 11 in Werkhoven
(Slechts 12km vanaf Utrechts Centraal Station)

Wilt u uitgebreid met één van onze tuinadviseurs om tafel? Dan raden we u voor de zekerheid aan een afspraak te maken via 0343-552284.

Kom naar onze gratis tuin advies dagen!

  • inventarisatie van uw wensen
  • het maken van een moodboard zodat er een sfeer ontstaat
  • een vlekkenplan maken & uitzoeken van mogelijke materialen
  • een eventueel eerste ontwerp

Van Dijk Tuinen is al meer dan 25 jaar een gerenommeerd hoveniersbedrijf in het hele land. Ons team van ruim 20 medewerkers ontwerpt, realiseert en onderhoudt de mooiste tuinen. Bent u van plan uw tuin te vernieuwen? Onze tuinadviseurs staan deze dag voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden.
 
Van Dijk Tuinen
Werkhovenseweg 11, Werkhoven
0343-552284
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

advertentie tuinadviesdag 2018

Digitale nieuwsbrief: Elk seizoen tuintips en nieuwe inspiratie

Wanneer gaan de bollen de grond in? Hoe snoei ik mijn appelboom? Op welk tijdstip kan ik het beste mijn tuin sproeien? Het antwoord op deze en vele andere tuinvragen vindt u sinds september in de nieuwsbrief van Van Dijk Tuinen. 4x per jaar geven we u leuke tips voor de lente, zomer, herfst en winter. We delen nieuwe tuinontwerpen, spannende werkzaamheden, interessante plantenweetjes én de data van onze tuinadviesdagen.

Wilt u ook op de hoogte blijven van tuinnieuws? Schrijf u vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief. Het werkt heel eenvoudig: u vult uw e-mailadres in en klikt op ‘aanmelden’. U kunt u elk moment via de nieuwsbrief uitschrijven.

Tuinontwerp 3D ontwerp vandijktuinen

Tekening en 3D-beeld van de nieuwe tuin

Na de inventarisatie van uw wensen, maken we een tuinontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met de afmetingen van de tuin en vragen we van tevoren welke planten en bomen van u moeten blijven.

Visuele uitwerking in 3D

Naast een tuinschets presenteren we sinds 2011 ook een 3D-ontwerp. We merken dat het tuinontwerp daardoor meer tot leven komt. De opdrachtgever krijgt een beter beeld van ons voorstel voor de nieuwe tuin.

Uitwerking in detail

Na de presentatie van het ontwerp, bespreken we ook de praktische invulling, zoals
de uitvoering van het werk, eventuele aanleg van verlichting of een beregeningssysteem en de invulling van het beplantingsplan. Nadat het ontwerp is aangepast en goedgekeurd, sturen we u een definitieve offerte voor de aanleg van de tuin.

 

 

tuinontwerp schets vandijktuinen

Tuinontwerp

inspiratie opdoen vandijktuinen

Inspiratie opdoen

Beplantingsplan vandijktuinen

Beplantingsplan

inspiratie showroomInspiratie opdoen voor uw tuinontwerp

Vaak hebt u al een idee bij uw nieuwe tuin. Om deze ideeën verder te concretiseren organiseren we regelmatig een Tuinadviesdag. U kunt ook bellen 0343-552284 voor een afspraak (maandag t/m zaterdag) in onze expositieruimte. U kunt dan rondkijken en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Tuinadviesdag

Op een Tuinadviesdag bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom. U kunt zelf rondlopen in de expositieruimte en showtuin, waar u verschillende soorten bestrating, verlichting, waterornamenten en planten kunt bekijken. Daarnaast bespreken onze tuinadviseurs graag uw wensen. We maken een grove indeling van uw tuin en laten u verschillende tuinen en materialen zien. Eventueel werken we deze indeling uit in een eerste ontwerp.

Wilt u meer inspiratie op doen? Laat u terugbellen voor een afspraak in onze showroom!

Bezoek aan Appeltern

Als u meer inspiratie wilt opdoen, raden we u aan naar De Tuinen van Appeltern te gaan. Een prachtige plek met meer dan 200 voorbeeldtuinen, de nieuwste producten en de laatste trends.

 

tuinontwerp schets vandijktuinen

Tuinontwerp

3D ontwerp vandijktuinen

3D-ontwerp

Beplantingsplan vandijktuinen

Beplantingsplan

beplantingsplan detail vandijktuinenBeplantingsplan met bomen en planten

Naast een tuinontwerp in 2- en 3D maken we voor u een uitgewerkt beplantingsplan. Zo ziet u precies welke planten en bomen binnenkort in uw tuin staan. Bij elke plant of boom geven we een korte omschrijving, zodat u weet wanneer deze bloeit en wat eventueel bijzondere eigenschappen zijn.

Genieten van de seizoenen

Afhankelijk van uw wensen, verwerken we gericht de seizoenen in het tuinontwerp. Denk aan de pluimen van het siergras in de winter, kleurige fruitbloesems en rododendron in het voorjaar, een knallende zonnehoed in de zomer en de rode bessen in de herfst. Zo groeit en bloeit er steeds iets nieuws in uw tuin en heeft elk seizoen zijn eigen sfeer. Wilt u direct een groene afscheiding? Dan integreren we de Kant & Klaar Haag van Mobilane in het ontwerp.

Aantallen in de tekening

In het beplantingsplan staan alle planten benoemd en ook hoeveel van deze soort we plaatsen. Dit is belangrijk voor de aanleg, maar zo weet u ook waarvoor u betaalt. Gras berekenen we per rol, bomen gaan per stamdikte en borderplanten per potmaat.

 

 

tuinontwerp schets vandijktuinen

Tuinontwerp

inspiratie opdoen vandijktuinen

Inspiratie opdoen

3D ontwerp vandijktuinen

3D-ontwerp

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76