Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

van-dijk-tuinen magazineIn de media

Juni 2015 - Nieuwsbode Bunnik - Het Centraal Museum Utrecht wordt helemaal verbouwd en zoals bij elke vorige verbouwing wordt ook nu de tuin meegenomen in de plannen. Van Dijk Tuinen uit Bunnik voert de tuinplannen uit. Lees meer over de nieuwe tuin van Centraal Museum Utrecht.

Juli 2014 - Tuinieren - Een bostuin zoals het hoort. Als groot plantenfan stond ontwerper Wim van Dijk letterlijk te springen om deze bostuin opnieuw in te richten. Lees meer over hoe de bostuin is ontstaan.

November 2014 - Baanbrekers NPO2 - Dyanne Beekman en Bas van Werven onderzoeken de arbeidsmarkt. Op een positieve manier kijken ze naar mogelijkheden om mensen aan het werk te helpen en openstaande vacatures vervuld krijgen. Op 5 november jl. was van Dijk Tuinen een van de gasten bij Baanbrekers.
www.npo.nl/baanbrekers/05-11-2014/AT_2024560/POMS_AT_683943

Januari 2014 - Home and Garden - Niet alleen de bewoners in IJsselstein waren blij met hun tuin, ook Home and Garden had begin 2014 oog voor deze mooie, moderne tuin aan het water.
Lees het complete artikel in Home and Garden

September 2013 - Nieuwsbode Bunnik - Bij Van Dijk Tuinen in
Werkhoven was weer een Tuinadviesdag deze keer tijdens de landelijke hoveniersdag op 28 september. Daar werd zichtbaar gemaakt hoe een tuinontwerp tot stand komt via vier stappen. Lees meer over de tuinadviesdagen.

Btw-tarief tijdelijk verlaagd: tot maart 2014 is het btw-tarief op arbeid voor tuinaanleg en onderhoud tijdelijk verlaagd van 21 naar 6%. Lees meer over de btw-verlaging voor tuinaanleg en onderhoud.

De peuters van kinderdagverblijf Robbedoes in Zeist helpen de tuinman van Van Dijk Tuinen om alle plantjes netjes in de moestuinbakken te zetten. Lees het complete artikel in de Nieuwsbode van Zeist.

Oktober 2012 - Nieuwsbode Bunnik - Van Dijk Tuinen heeft een eigen magazine -
“We wilden laten zien wat we allemaal doen, want zelfs opdrachtgevers waar we al meer dan tien jaar komen zijn verrast als ze een keer ons bedrijf bezoeken.
‘Doen jullie dat ook?’ is vaak hun reactie. Bij een hoveniersbedrijf kun je je werk niet laten zien via een showroom, maar hoe dan wel? Zo kwamen we uit op het idee van een tijdschrift”, vertellen Wim en Jeroen van Dijk, eigenaars van Van Dijk Tuinen.
“In dit tijdschrift vertellen mensen over de tuin die we voor ze hebben ontworpen en aangelegd en geven foto’s een beeld. Mensen kunnen zaterdag gratis advies krijgen voor de inrichting van hun tuin, maar we denken dat ze ook uit dit tijdschrift ideeën op kunnen doen. Daarnaast hebben we er tuintips ingezet voor elk seizoen.”
» Bekijk het complete artikel
 
In het Tuin & Co mei 2012 staat een van onze natuurtuinen uitgebreid beschreven.
» Bekijk het complete artikel
 
Tuin & Co maart 2012 publiceerde een uitgebreid artikel over de Utrechtse stadstuin, waarmee we in 2010 de Tuin van het Jaar-competitie wonnen in de categorie middelgrote tuinen (200-500 m²).
» Bekijk het complete artikel
 
In het magazine Groei en Bloei van april 2012 stond de reportage van één gezamenlijke achtertuin van twee huizen en gezinnen. Wim van Dijk kreeg de opdracht een plan te bedenken en te verwezenlijken. ”Dat leek hen leuk. De gezinnen kennen elkaar al lang, kunnen prima met elkaar overweg. Het zijn beste buren, de kinderen lopen gemakkelijk bij elkaar binnen.”
» Bekijk het complete artikel
 
September 2011 - Nieuwsbode Bunnik - Expositie Van Dijk Tuinen. De populaire Tuinadviesdag van Van Dijk Tuinen heeft dit jaar iets extra’s: een expositie van de keramische waterornamenten van kunstenaar Joop van Ulden.
» Bekijk het complete artikel
 
September 2010 - Algemeen Dagblad Utrecht-oost - Een Utrechtse stadstuin aan de Oudegracht is een van de negen nominaties voor de Tuin van het Jaar 2010. Tussen eeuwenoude panden heeft Van Dijk Tuinen uit Bunnik een plek gecreëerd waar het voor het gezin Baars goed toeven is.
» Lees het complete artikel: 'Kattenbak' nu toonbeeld van serene rust en ruimte

Joomla SEF URLs by Artio

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76