Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Compacte, groene speelruimte van Hoppetossa

De smalle buitenruimte van het Utrechtse kinderdagverblijf Hoppetossa is goed benut: een tipi, zandbak en speelhut in een afgebakende groene omgeving.

Opgehoogde speelplaats

Het eerste dat Van Dijk Tuinen heeft gedaan, is het ophogen van het terrein. Zo sloot het beter aan bij de binnenruimte en kwam er een duidelijke afscheiding met de aangrenzende parkeerplaats. De groenblijvende coniferenhaag maakt de speelplaats meteen beschut. Hier kunnen de kinderen veilig spelen: in de open tipi, het houten speelhuis, over de stapstenen, door het gras en in de zandbak. Ook in deze tuin maken we gebruik van kastanjepalen: deze ogen natuurlijk, zijn robuust en duurzaam.
 
 

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76