Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

tuinonderhoud groot onderhoud

Groot onderhoud: bomen snoeien of tuinherstel

De mannen van Van Dijk Tuinen zijn niet zo snel onder de indruk. Ze klimmen de boom in om grote takken veilig af te zagen. Ook een verwilderde tuin brengen ze – met respect voor alle gezonde planten – met enthousiasme weer op orde.

Onderhoud op maat

Iedere opdrachtgever heeft een andere onderhoudsvraag. Zo ondersteunen we de tuindienst van Paleis Soestdijk bij het herstel van de tuin na grote evenementen. Maar ook worden we regelmatig gebeld omdat een tuin door drukte of ziekte verwilderd is geraakt. Dan is eenmalig een flinke snoei- en opfrisbeurt nodig.

Advies over jaarlijks snoeiwerk

We gaan niet altijd zelf de boom in; we adviseren ook over onderhoud. Zo hielpen we de nieuwe eigenaar van een prachtig stukje land vol fruitbomen met het snoeien van zijn bomen. Niets is ons te veel, dus vraag ons gerust om advies. We ondersteunen of adviseren u graag bij het grote onderhoud van uw tuin.

 

 

tuinonderhoud detail

Tuinonderhoud

beregening

Beregening

klein ondehoud

Klein onderhoud

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76