Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Onderhoud museumtuin Centraal Museum

In de zomermaanden is de museumtuin van het Centraal Museum in Utrecht open voor een kopje koffie of lunch. Van Dijk Tuinen verzorgt het onderhoud en werkt regelmatig mee aan tuinprojecten.

Siergrassen en plantenkas

In het grote grasveld van de museumtuin heeft Van Dijk Tuinen in het ontwerp meerdere siergrassen aangebracht. Dat past bij de uitstraling van het museum en geeft het ultieme picknickgevoel als u buiten eet. Voor de routing worden paden gemaaid, zodat de bezoeker weet waar hij moet lopen. Speciaal voor het project Groene Vingers bouwde Van Dijk Tuinen een kas, waarin kinderen planten konden kweken die zijn afgebeeld op 17de-eeuwse schilderijen. Lees meer over het museum op: www.centraalmuseum.nl.

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ben jij vakbekwaam hovenier en zoek je een nieuwe uitdaging bij een proffesioneel bedrijf? Neem contact op!

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76