Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

tuinonderhoud beregening

Beregeningsysteem geeft de planten water

Vergeet u nogal eens uw planten water te geven of bent u geregeld een paar dagen weg? Laat de kraan de planten zelf water geven. Tuinen met beregening vragen minder onderhoud en staan er vaak weelderig bij.

Pop-up sproeiers

Met een beregeningssysteem worden uw tuinslang en sproeier overbodig. Het systeem bestaat uit bijna onzichtbare pop-up sproeiers die zijn verbonden met ondergrondse leidingen. Als er waterdruk op de leiding komt, komen de pop-up sproeiers omhoog en geven ze de planten water.

Leidingwater of grondwater

U kunt de leiding laten aansluiten op uw buitenkraan. Of we verbinden de leidingen met het grondwater of oppervlaktewater. Door elektrische kranen of een eenvoudig te programmeren kraancomputer hebt u verder geen omkijken meer naar uw tuin.

Tip: zet de beregening ’s ochtends aan. Veel mensen geven ’s avonds pas water, maar dan blijft de beplanting te nat en ontstaan sneller schimmels.

 

tuinonderhoud detail

Tuinonderhoud

klein ondehoud

Klein onderhoud

groot onderhoud

Groot onderhoud

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76