Leven in de Tuin Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

beplantingsplan detail vandijktuinenBeplantingsplan met bomen en planten

Naast een tuinontwerp in 2- en 3D maken we voor u een uitgewerkt beplantingsplan. Zo ziet u precies welke planten en bomen binnenkort in uw tuin staan. Bij elke plant of boom geven we een korte omschrijving, zodat u weet wanneer deze bloeit en wat eventueel bijzondere eigenschappen zijn.

Genieten van de seizoenen

Afhankelijk van uw wensen, verwerken we gericht de seizoenen in het tuinontwerp. Denk aan de pluimen van het siergras in de winter, kleurige fruitbloesems en rododendron in het voorjaar, een knallende zonnehoed in de zomer en de rode bessen in de herfst. Zo groeit en bloeit er steeds iets nieuws in uw tuin en heeft elk seizoen zijn eigen sfeer. Wilt u direct een groene afscheiding? Dan integreren we de Kant & Klaar Haag van Mobilane in het ontwerp.

Aantallen in de tekening

In het beplantingsplan staan alle planten benoemd en ook hoeveel van deze soort we plaatsen. Dit is belangrijk voor de aanleg, maar zo weet u ook waarvoor u betaalt. Gras berekenen we per rol, bomen gaan per stamdikte en borderplanten per potmaat.

 

 

tuinontwerp schets vandijktuinen

Tuinontwerp

inspiratie opdoen vandijktuinen

Inspiratie opdoen

3D ontwerp vandijktuinen

3D-ontwerp

Tuinadvies

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. U kunt ook bellen 0343-552284 om een afspraak te maken (maandag t/m zaterdag). U kunt dan rondkijken in onze showroom en advies vragen bij één van onze tuinadviseurs. 

Keurmerken

Logo deksel van VHG kleur 980x626


 mobilane logo

Gemiddeld een 8,6 uit 45 beoordelingen op

 

Twitter

van_dijk_tuinen Ook voor sfeervolle tuinverlichting bent u bij Van Dijk Tuinen aan het juiste adres. pic.twitter.com/hED75i4Naw

Contact

Van Dijk Tuinensm sprite
Werkhovenseweg 11
3985 MG Werkhoven

T  030-6567676 kantoor
T  0343-552284
    werkvoorbereiding/planning
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klik hier en wij bellen jou!


Copyright © 2019 van Dijk Tuinen | Werkhovenseweg 11 | 3985 MG Werkhoven | T 030 656 76 76